Na vsebino

Plesni večeri na Ljubljanskem gradu

09. januar 2013
Plesni večeri na Ljubljanskem gradu

Ljubljanski grad v letu 2013 začenja s tematskimi plesnimi večeri, ki bodo v prelepem grajskem okolju potekali vsako tretjo soboto v mesecu. Plesni večeri bodo namenjeni zabavi, druženju, sprostitvi in seveda – plesu!

Ritmi latinskoameriških plesov bodo osvojili s svojo energijo in strastjo, standardni plesi zapeljali z dovršenostjo in eleganco; večere bodo popestrili eni in drugi. Začinjeni z ritmi popularne salse, bachate, mamba, argentinskega tanga, disco hustla, squere rumbe, west coast swinga … Obetajo se torej pravi plesni večeri.

S plesom začnemo v soboto, 19. januarja 2013, ob 20. uri v Stanovski dvorani Ljubljanskega gradu. Uvodni ples bo Ples zime.

V prvi polovici leta bodo v Stanovski dvorani na sporedu še: 16. februarja Valentinov ples, 16. marca Ples pomladi, 20. aprila Ples slovenskih popevk, 18. maja Grajski ples in 16. junija Ples poletja, ki pa bo na Grajskem dvorišču.

Plesne večere pripravljamo v sodelovanju s Plesnim društvom EverGreen.

Cena za posamezni plesni večer je 9,00 €; vstopnice pa so v prodaji v Info centru na Ljubljanskem gradu, na spodnji postaji vzpenjače, na www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.