Na vsebino

Jazz Club Ljubljanski grad nadaljuje s svojo ponudbo tudi v letu 2018

21. december 2017

Ljubljanski grad, ki je sredi oktobra letošnjega leta svojo ponudbo programskih dogodkov obogatil z novo vsebino – Jazz Clubom v Skalni dvorani, s tovrstno ponudbo nadaljuje tudi v letu 2018.

600x600 ok

Po uspešno izvedenih desetih večerih, med katerimi jih je bilo kar nekaj tudi polno zasedenih, smo skupaj z umetniškim vodjo Igorjem Leonardijem pripravili program za prve tri mesece prihajajočega leta. Zvoki jazza, funka, bluesa, latina, rocka, popa …, bodo napolnjevali svojevrsten prostor Skalne dvorane vsak petek od 21. ure dalje (vrata Jazz Cluba se sicer odpirajo vsakič ob 20. uri). Med januarjem in marcem bomo med drugim v živo lahko prisluhnili: Janezu Bončini Benču, Maji Keuc, Teu Colloriju, zasedbam Las Ceurdas, Spoonful, David Jahr Kvaret, Jazz Ladies, Jure Pukl Quartet …, pa tudi nekaterim gostom iz tujine, kot npr.: Marina Martensson, Pandur/Marenče/Parushev Trio, Vid Jamnik & Eddie Luis' Jazz Passengers.

Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju Sklane dvorane bodo tako tudi v prihodnje vodilo petkovih večerov v Jazz Clubu nad mestom.

Do izteka letošnjega leta pa nas jutri v Jazz Clubu Ljubljanski grad čaka še zasedba Bad Notion, prihodnji petek pa Full Moon Collective. Vabljeni v našo družbo.

Program prvih treh mesecev najdete na tej povezavi.