Na vsebino

Jazz Club Ljubljanski grad stopa v drugo sezono

04. september 2018

Lanskega oktobra smo v Skalni dvorani odprli Jazz Club Ljubljanski grad, ki je v svoji prvi sezoni, do konca maja 2018, predstavljal prijetno koncertno in klubsko prizorišče.

600x600 ok

Poleti smo koncerte preselili na letni vrt Hostla Celica, katerega upravitelj je Javni zavod Ljubljanski grad, septembra pa se znova vračajo v Skalno dvorano, ki jo bodo spet polnili zvoki jazza, soula, funka, ritma in bluesa, latina ter rocka & bluesa. Jazz večeri se začnejo 14. septembra, ko bo z nami Big Band KK (Krško), ki je z igranjem različnih zvrsti glasbe, od swinga in latina do fusiona in jazz-rocka, postal eden od boljših neprofesionalnih big bandov pri nas.

Programski selektor Igor Leonardi je do decembra pripravil raznolik spored, ki med drugim vključuje nastope: Severe Gjurin, Zlatka, Klemna Slakonje, Tadeja Toša, Andraža Hribarja ... Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo tudi v drugi sezoni zagotovo osvojili glasbene sladokusce različnih generacij. Vabljeni, da jim prisluhnete v živo! Jazz Club Ljubljanski grad odpira svoja vrata ob petkih ob 20. uri, glasba v živo pa se prične od 21. uri.

Podrobnejši program Jazz Cluba Ljubljanski grad si lahko ogledate na tej povezavi.