Na vsebino

Hostel Celica ponovno odpira svoja vrata

25. maj 2020

Hostel Celica je 16. marca zaprl vrata za popotnike in jih kmalu za tem odprl za zdravstveno osebje UKC Ljubljana, ki ga je z včerajšnjim dnem zapustilo. Z današnjim dnem je Celica tako ponovno odprta in ponuja namestitveno ter del gostinske dejavnosti.

»Čeprav se nam je obetala zelo dobra sezona, smo žal deležni odpovedi rezervacij. Ker pa nekaj povpraševanj za zdajšnje obdobje vseeno dobivamo, smo se odločili, da hostel ponovno odpremo. Le na ta način mu bomo vrnili utrip in izpolnjevali naše poslanstvo«, menimo v Javnem zavodu Ljubljanski grad, ki je upravitelj Hostla Celica.

Edinstveno doživetje nočitve v eni izmed nekdanjih zaporniških celic, preurejenih v sobe z umetniškim konceptom in unikatno zgodbo, zaradi česar je hostel postal prepoznaven širom po svetu, je v kombinaciji z raziskovanjem prestolnice privlačno tudi za domače goste iz drugih krajev Slovenije.

V preostalih, več posteljnih sobah, bomo upoštevali vsa ustrezna navodila iz priporočila za varno bivanje gostov in zagotavljanje varnosti naših zaposlenih.

Na letnem vrtu Hostla Celica ali v notranjem, gostinskem delu je mogoče posedeti ob pijači in prigrizkih vsak delavnik med 9. in 17. uro. Celična kuhinja s ponudbo dnevnih kosil pa še ostaja zaprta.