Na vsebino

Godibodi 2022: festival sodobne avtorske in etno glasbe

24. maj 2022

Festival Godibodi je že od leta 2008, od svoje prve izvedbe, sopomenka za kakovostno glasbo ter za celovito koncertno doživetje, ki vseskozi odpira prostor sveži in še ne uveljavljeni slovenski glasbi. Edinstven glasbeni projekt je v minulih letih delovanja pod taktirko Janeza Dovča, vsestranskega glasbenika in umetniškega vodje festivala in v produkciji Ljubljanskega gradu, povezal številne vrhunske slovenske glasbenike.

Godibodi visual2

Letošnja petnajsta izvedba festivala se bo odvila v prvih junijskih dneh s koncerti naslednjih zasedb: 2. junija, prvi festivalski dan se bosta predstavili zasedbi Popevke in Pravljice s Klaro Veteršek in Urško Supej, v drugem delu večera pa zasedba AKA Neomi; drugi festivalski dan, 3. junija bomo prisluhnili zasedbi Zajtrk in Noreia z Janijem Kovačičem in Lauro Krajnc; zadnji festivalski večer, 4. junija pa se bosta predstavili zasedbi Toj'To in JAZOO.

Vsi koncerti se pričenjajo ob 20. uri in bodo potekali v Hribarjevi dvorani. Vstopnica za posamezni koncertni večer znaša 9 EUR in vključuje tudi povratno vozovnico za vzpenjačo; v prodaji pa je tudi tridnevna festivalska vstopnica, ki ponuja kar šest glasbenih doživetij in znaša 18 EUR.

Sponzor festivala je družba BTC.
 
Na tej povezavi najdete več podatkov o posameznem koncertnem večeru, spodaj pa tudi nekaj fotografij primernih za objavo v vašem mediju.

Hvala, da boste novico o naših dogodkih preko svojega medija delili med javnost in prisrčno vabljeni v našo družbo.