Na vsebino

Odplesali smo praznikom naproti

23. december 2013

V soboto so se na prazničnem predbožičnem plesu še zadnjič v tem letu zbrali ljubitelji dobre plesne glasbe in plesnih korakov. Objavljeni pa že plesni večeri v 2014.


V soboto so se na prazničnem predbožičnem plesu še zadnjič v tem letu zbrali ljubitelji dobre plesne glasbe in plesnih korakov. Objavili pa smo že cikel plesnih večerov v 2014.

V prelepem prazničnem vzdušju in ob izboru glasbe, ki sodi v ta čas, se je v soboto v Stanovski dvorani in Palaciju odvil še zadnji plesni večer tega leta. Tudi tokrat je več kot sto plesnih parov uživalo v lepem grajskem okolju, ki ga je uredila Gardenia. Večina se jih je zbrala že na plesni urici, kjer so s plesno pedagoginjo Karmen Intihar ponovili korake četvorke in skupinskega plesa. Zbrane pa sta povsem navdušila plesni par Ana Mesec in Jure Bergant. 

Z zadovoljstvom smo ljubitelje plesa povabili v našo družbo tudi v letu 2014, saj je že izšla zloženka cikla plesnih večerov na Ljubljanskem gradu za naslednje leto. Najdete jo na tej povezavi. Ker vas je veliko, ki na Ljubljanski grad prihajate plesat vsak mesec, smo za prihodnjo plesno sezono pripravili tudi vstopnico za vseh devet plesnih večerov po ugodni ceni. Bodite z nami tudi v prihajajočem letu. Pa srečno!