Na vsebino

Prekinjena projekcija filma Misija Argo

28. julij 2013

Včerajšnja projekcija filma Misija Argo na Ljubljanskem gradu je bila zaradi tehnične (mehanske) okvare prekinjena.


Včerajšnja projekcija filma Misija Argo na Ljubljanskem gradu je bila zaradi tehnične (mehanske) okvare prekinjena.

Vsem obiskovalcem se iskreno opravičujemo in vas vabimo na nadomestno projekcijo danes, v nedeljo, 28. julija ob 21:30 v Kinodvor, ali da vstopnico zamenjate za katerokoli drugo projekcijo Filma pod zvezdami na Ljubljanskem gradu ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 2. septembra 2013. Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (197 sedežev), prednost pa imajo zamenjave že kupljenih vstopnic za isti film.

Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestne projekcije (blagajna Kinodvora se odpre uro pred začetkom prve predstave); za nakup pa bodo vstopnice na voljo šele od 21.00 naprej.

Vstopnico odpovedane projekcije lahko zamenjate za katerokoli drugo projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni v Info centru na Ljubljanskem gradu (blagajna je odprta vsak dan od 9.00 do 21.00 oziroma do konca projekcije) ali na mestu nakupa.

Vračilo kupnine je možno samo na mestu nakupa do vključno 2. septembra 2013. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.