Na vsebino

Plesna večera pod zvezdami

20. junij 2016

Konec minulega tedna so plesni parket Grajskega dvorišča napolnili ljubitelji plesnih večerov. Plesati pod zvezdnim nebom je bilo nadvse prijetno.

Je za ljubitelje plesa kaj lepšega, kot ob prijetnem poletnem večeru zaplesati na prostem, pod zvezdnim nebom? Konec minulega tedna smo na Grajskem dvorišču pripravili kar dva plesna večera pod zvezdami; petkov večer je bil namenjen vsem ljubiteljem latina in ritmov salse, bachate, rumbe, čačačaja, kizombe … In teh ni bilo malo. Predstavile so se štiri plesne šole, za plesno glasbo pa je v tem večeru poskrbelo kar osem najboljših slovenskih didžejev salse.

Tudi sobotni večer je bil vremensko naklonjen plesu pod zvezdami. Ljubitelji družabnih plesov so se vrteli ob glasbi v živo, ki jo je prispeval glasbeni gost Tomo Jurak, plesni večer pa je dopolnila glasba po izboru didžeja Aleša.

Pričujoč izbor fotografij prikaže prijetno vzdušje konec tedna na Ljubljanskem gradu. Vse ljubitelje plesnih ritmov znova vabimo v svojo družbo oktobra, ko nadaljujemo s plesnimi večeri v grajskih dvoranah.