Na vsebino

Izginjajoče kulture – fotografska razstava Arneja Hodaliča in Katje Bidovec na ogled

09. junij 2017

Že peto leto zapored smo v sodelovanju z National Geographicom Slovenija, v poletnem času, pripravili fotografsko razstavo v Galeriji »S«. Tokrat se s projektom »Izginjajoče kulture« predstavljata Arne Hodalič in Katja Bidovec.

600px170608 Izginjajoce kulture Hodalic Bidovec 016

Kako sta se portretnega fotografiranja staroselcev iz težko dostopnih delov porečja reke Omo v Etiopiji ter iz Arunačal Pradeša iz Nagalanda, zadnjih kotičkov divjine v Indiji, lotila mojstra fotografije Arne Hodalič in Katja Bidovec, si lahko od sinoči ogledate na razstavi »Izginjajoče kulture«. Razstava, ki bo do 24. septembra 2017 na ogled v Galeriji »S«, je tudi letos plod sodelovanja z revijo National Geographic Slovenija.

Za vse tiste, ki bi želeli slišati poglobljeno predavanje in predstavitev celotnega projekta, pa vas bosta avtorja popeljala skozi razstavo 20. junija in 12. septembra 2017, vsakič ob 19. uri. Vljudno vabljeni, da spoznate ljudstva, ki še vedno živijo tako kot pred stoletji, a so po mnenju antropologov zaradi različnih vzrokov na robu izumrtja.