Na vsebino

Unicef-ove punčke iz cunj iščejo novo domovanje

05. december 2019

Sinoči, ko smo odpirali dobrodelno razstavo, je bil Peterokotni stolp skorajda premajhen za vse srčne prostovoljke in obiskovalce, ki so že posvojili svojo punčko iz cunj.

600pxUnicefove Puncke iz cunj 4.12.19 foto Unicef Slovenija hi res 36

Posvojite punčko in obdarite otroka je vabilo na razstavo, ki jo v decembrskem času že nekaj let zapored pripravljamo z Unicef Slovenija. Izpod stropa Peterokotnega stolpa so ponovno razstavljeni številni ročno izdelani unikati punč, ki jih z veliko truda in ljubezni ustvarjajo Unicef-ove prostovoljke. Za njihov trud se jim je na sinočnji otvoritvi zahvalil Boštjan Škufca Zaveršek, predsednik uprave Slovenske fundacije za Unicef, ki je poudaril uspešnost Slovenije prav pri tem projektu. Skozi večer nas je simpatično popeljala Izabela Lara Gracer, junior ambasadorka Unicefa, za prijetno decembrsko razpoloženje pa sta ob obiskovalcih poskrbeli tudi glasbenici – pop pevka Maruša Zmrzlak in kitaristka Urška Raušl.

Vabljeni, da nas obiščete do 30. decembra in z nakupom punčke pomagate pri celjenju otrok proti nevarnim boleznim v državah v razvoju.