Na vsebino

Iščemo animatorje za rojstnodnevne programe

08. maj 2019

Uživaš pri delo z otroki, si zanesljiv, dinamičen in komunikativen? Nimaš težav z delom popoldne in med vikendi? Super! Potem si pravi za našo ekipo!

animatorji 1

Ljubljanski grad išče moške in ženske animatorje za izvajanje otroških tematskih rojstnodnevnih programov, o katerih si lahko več prebereš na naši spletni strani. Delo je občasno in poteka ob vnaprej dogovorjenih terminih. Programi se izvajajo večinoma le v slovenščini.
Prijava naj vključuje življenjepis kandidata, s poudarkom na izkušnjah pri delu z otroki. V prošnji izpostavi, če imaš kakšna posebna znanja in hobije kot so: ples, gledališka igra, igra, igranje instrumenta, fotografije, ročne spretnosti, slikarstvo, ... ter kakšna je tvoja vizija sodelovanja.

Prijave sprejemamo do vključno nedelje, 26. 5. 2019, na elektronskem naslovu dora.drnovsek@ljubljanskigrad.si.

Na podlagi prejetih prijav bodo izbrani kandidati, povabljeni na razgovor. Kandidati, s katerimi se bomo dogovorili za nadaljnje sodelovanje, se bodo morali udeležiti izobraževanja in hospitacij ter opraviti izpit za vodenje rojstnodnevnih programov.

Dodatne informacije: Dora Drnovšek, koordinatorka in organizatorka za muzejsko razstavni program, e-naslov: dora.drnovsek@ljubljanskigrad.si.