Na vsebino

Kulturno-umetniške vsebine v marcu selimo na Tretji oder

26. februar 2021

Čeprav bi se s svojimi obiskovalci že silno radi videli »v živo«, na dogodkih v grajskih dvoranah, pa se bomo morali tudi v marcu še srečevati posredno, na način »z našega odra v vaše domove«.

Fotografija mobilnega telefona z odprto spletno stranjo Tretjega odra

Za bolj prijazno in celovito uporabniško izkušnjo smo se odločili, da bomo marčevske dogodke prenašali prek platforme Tretji oder, ki je specializirano spletno mesto za prenos umetniških dogodkov; namenjen je predvsem ustanovam z gledališkega, plesnega in glasbenega področja, kamor sodijo tudi dejavnosti Ljubljanskega gradu.

Tako v marcu ne spreglejte štirih petkovih večerov v živo iz Jazz Cluba Ljubljanski grad, saj petek zvečer zveni dobro, tudi prek spleta.

Za najmlajše bo v spletnem prenosu na sporedu lutkovna predstava Friderik, grajska podgana in pripovedovalsko-glasbena predstava Tristo zajcev z Anjo Štefan in Janezom Dovčem; mali in veliki, ki še verjamete v pravljice, pa si lahko ogledate posnetek vodenega ogleda razstave Za devetimi gorami, po kateri vas bo popeljala pesnica, pisateljica, pripovedovalka in avtorica razstave Anja Štefan.

Bodite z nami, veseli bomo vaših ogledov.