Na vsebino

Nove turistične bone 2021 lahko uporabite tudi v Javnem zavodu Ljubljanski grad

21. julij 2021

Pred kratkim so začeli veljati tudi novi turistični boni 2021 (BON21), katerih uporaba je tokrat razširjena tudi na turistične zanimivosti, kulturo, šport …

Poletna panorama gradu
Foto: Miha Mally

Tako jih lahko od 22. julija 2021 uporabite tudi za kulturne in turistične vsebine, katerih ponudnik je Ljubljanski grad. BON21 lahko uporabite za ogled Gradu in grajskih vsebin ter posebnih doživetij ter tudi za prevoz s tirno vzpenjačo. Prav tako ga lahko izkoristite za ogled katerega izmed kulturnih dogodkov v naši organizaciji. Minimalni znesek unovčenja znaša 20,00 EUR; boni so v uporabi do konca leta. Natančen postopek za uporabo BONA21 najdete na tej povezavi.

BON21 lahko uporabite tudi za prenočitev ali gostinske storitve v Hostlu Celica, ki ga prav tako upravlja Javni zavod Ljubljanski grad. Minimalni znesek unovčenja za gostinske storitve znaša 30,00 EUR.

Podprite naša prizadevanja za ponovno oživitev turizma in kulture ter preživite prijeten dan ali vikend – s prenočitvijo v Hostlu Celica – v Ljubljani, na Ljubljanskem gradu.