Na vsebino

Postali smo prejemniki certifikata Družini prijazno podjetje

16. maj 2022

Javni zavod Ljubljanski grad, ki upravlja z gradom in Hostlom Celica in zaposluje sedemdeset oseb, se je pridružil več kot tristotim slovenskim podjetjem in organizacijam, ki so imetniki certifikata Družini prijazno podjetje.

1400x700pxDSC01207

Zadovoljni zaposleni so zagotovo eden izmed ključnih ciljev pametnega zaposlovalca. Družbena odgovornost do svojih zaposlenih se odraža tudi v nedavno prejetem osnovnem certifikatu Družini prijazno podjetje, ki ga je na podlagi pozitivne ocene izvedbenega načrta in izbranih ukrepov pridobil Javni zavod Ljubljanski grad. S prejetim certifikatom bomo lažje uvajali ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri – s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih. Slednje je za naš zavod zelo pomembno, saj tako Ljubljanski grad kot Hostel Celica obratujeta vse dni v letu, delo poteka v izmenah, vključuje tudi nočno delo … Certifikat in sprejeti ukrepi pa zagotavljajo kratko- in dolgoročne pozitivne učinke usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih ter pripomorejo k večjemu zadovoljstvu, motivaciji in pripadnosti zaposlenih.

Veselimo se prejetega certifikata. Ob tem smo si zadali cilj, da čez tri leta postanemo prejemniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje.