Na vsebino

Tudi Ljubljanski grad v programu festivala Bobri

16. marec 2023

Še dober teden nas loči od začetka 15. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje, ki prinaša vrsto dogodkov in aktivnosti za otroke in mlade. Izberite svoj program in nas obiščite.

Mask Group 12x.width 800

S tremi različnimi programi za šolske skupine in izven se raznolikemu dogajanju na letošnjih Bobrih pridružuje tudi Ljubljanski grad. Če bi radi izvedeli kaj več o samooskrbi graščakov, pridite na vodeni ogled po gradu in Grajskem vinogradu. Če bi radi pobliže spoznali enega najbolj barvitih kotičkov Ljubljane, avtonomni kulturni center Metelkova Mesto, in zgodovino enega izmed najbolj priljubljenih prenočišč Hostel Celica, se pridružite vodenemu ogledu z naslovom Umetniška svoboda. Oba programa sta namenjena najstnikom od 12. leta dalje in odraslim. Otrokom od 6. do 10. leta je namenjen vodeni ogled po Ljubljanskem gradu, naslovljen Po poteh cesarja Friderika III. Habsburškega, kjer pa so vsa razpoložljiva mesta že zasedena.

Več o posameznem programu najdete na gornjih označenih povezavah; prav tako tudi informacije o prijavi na dogodke, ki so brezplačni. Vabljeni v našo družbo.