Ljubljanski grad je popolno okolje, da ustvarite nepozaben spomin in naredite vtis na svojega partnerja. In pri tem vam lahko pomagamo! Zaupajte nam, kaj vašega partnerja oziroma partnerko veseli ter vajine skupne želje, saj bo to zagotovo prva in edina tema pogovora s prijatelji še dolgo potem. Da vam bo lažje, smo pripravili nekaj zamisli, ki vam jih bomo pomagali uresničiti. Dobrodošle so tudi vaše ideje in želje, saj si prizadevamo pripraviti popoln dogodek.

Naj bo vajina zaroka čudovit uvod v skupno prihodnost, naj bo edinstvena, nepozabna in samo vajina.

Jasmina Pinoza, mag.

Strokovna sodelavka za trženje

01 306 42 39

031 715 242

jasmina.pinoza@ljubljanskigrad.si

trzenje@ljubljanskigrad.si

 

Zaroka v grajskem vinogradu

Svojega partnerja povabite na sprehod na Ljubljanski grad. Pot vodi mimo grajskega vinograda, kjer vaju v zelenem okolju, na mirnem kotičku (in hkrati sredi prestolnice) čaka presenečenje: košara za piknik z dobrotami, odeja z blazinami ter ohlajena penina.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


Zaroka z razgledom

Po potepu po Ljubljani predlagate, da se z vzpenjačo povzpneta na Ljubljanski grad in si privoščita sladico. Na terasi s prekrasnim pogledom na Ljubljano in okolico vaju bo čakala posebna miza, na njej pa ohlajena penina in košara z dobrotami. Ob penini boste uživali ob grižljajih, v enem izmed njih pa se bo skrivalo najbolj sladko presenečenje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


Zaroka »Jutro nad mestom«

Zgodnja pomladna, poletna in jesenska jutra so najlepši čas za sprehod ali jutranji tek na Ljubljanski grad. Ob tem lahko presenetite z idejo, da pogledata, če so grajska vrata že odprta, se sprehodita čez Grajsko dvorišče, kjer bodo odprta tudi vrata, ki vodijo na Razgledni stolp.
Mi bomo seveda poskrbeli, da bo Ljubljanski grad odprt samo za vas, na vrhu pa bo že čakal posladek, kar je idealna priložnost za snubitev.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


Zaroka »Noč nad mestom«

Ko se vrvež v mestu in na Ljubljanskem gradu pomiri ter se večer prevesi v noč, se zaprejo tudi grajska vrata. Samo za vaju pa jih pustimo priprta, da se lahko povzpneta na vrh Razglednega stolpa in si ogledata, kako Ljubljana tone v noč in se v mestu prižigajo luči.
Pripravili vama bomo košaro s penino, s katero bosta lahko nazdravila skupni prihodnosti.
Dodatna možnost: podaljšanje obratovanja vzpenjače.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

Pri vseh paketih ponujamo možnost najema glasbenikov, ki bodo odigrali vajino najljubšo skladbo.

 

Zaroka je začetek vajine skupne zgodbe. Vabimo vas, da se v roku enega leta odločite za naslednji korak, sklenitev zakonske zveze na Ljubljanskem gradu. Ob tem vas čaka 10-odstotni popust pri najemu ene izmed dvoran.


 

Zgodba para:

"Že od začetka najinega razmerja sem vedel, da bom Jasmino na Ljubljanskem gradu nekega dne zaprosil za roko. Zakaj? Ker je to njen najljubši del mesta. Moram priznati tudi sam, da skriva nekaj pravljičnega in posebnega.

Kje bo potekal civilni del najine poroke, nisva prav dolgo razmišljala. Strinjala sva se, da bo Bela dvorana na Ljubljanskem gradu popolna za izvedbo dogodka. Pridih grajskih zidov in eleganca Bele dvorane ustvarjajo popolno pravljično vzdušje za vsako nevesto, ki se bo na svoj poročni dan počutila kot iz pravljice.  Spomini na zaroko na Razglednem stolpu in poroko v Beli dvorani nama vedno znova narišejo nasmeh na obraz ter obudijo nešteto prelepih občutkov, ki so bili enkratni. Ob pogledu na Ljubljanski grad naju še vedno preplavijo topla čustva polna ljubezni. Kot vsak par imava svojo pravo pravljico Od zaroke do poroke na Ljubljanskem gradu, ki jo bova z veseljem pripovedovala bodočim generacijam."

zaroka