Na vsebino

FRIDERIK in lov na zaporniško številko

Friderik je najbolj ljubka grajska podgana. Že dolga leta prebiva na Ljubljanskem gradu, zato ni čudno, da pozna vsak njegov skrit kotiček. K temu, da je tako mladosten, pripomore zagotovo tudi to, da se – ob tem, da zelo rad raziskuje grad – tudi rekreira na Grajskem griču. Ob izvajanju viteških veščin, nalog in izzivov ter igri v prijetnem grajskem gozdu se boste razgibali tudi vi.

Preden se podate na potep po Grajskem griču in okolici Ljubljanskega gradu, vas bo grajski vodnik popeljal po zgodovini te poznosrednjeveške utrdbe, nato pa se boste samostojno ali v spremstvu grajskega vodnika podali na lov na zaporniško številko.

Preživite zabaven in poučen športni dan. Če boste dobro sodelovali in vam bo uspelo ugotoviti zaporniško številko Erazma Predjamskega, vas na koncu čaka še nagrada. Podajte se na nepozabno športno doživetje!

INFORMACIJE O ŠPORTNO-KULTURNEM DNEVU

Primerno za OŠ I. triada, OŠ II. triada
Zbirno mesto Most pred glavnim vhodom.
Cena ŠPORTNO-KULTURNI DAN 5,50 EUR/osebo
Cena s povratno vozovnico za vzpenjačo 7,00 EUR/osebo
Trajanje 120 do 150 minut
Opomba Naloge se izvaja samostojno pod vodstvom učiteljev; ob doplačilu pa lahko tudi z grajskim vodnikom. Izvajanje nalog in igra z rekviziti je na lastno odgovornost!
* V kolikor se odločite za izvajanje programa v spremstvu grajskega vodnika, je potrebno doplačilo v višini 30 EUR na skupino.

 

Veselimo se vašega klica

Za dodatne informacije, ponudbe in rezervacije nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Virtualni grad

01 232 99 94

041 732 654

virtualni-grad@ljubljanskigrad.si

ZAVIJTE ŠE V GRAJSKO TRGOVINO!

ZAVIJTE ŠE V GRAJSKO TRGOVINO!

Zakaj? Ker sem tam jaz, Friderik. In darila z mojo krasno podobo. Vem, luštkan sem, zelo sem luštkan. Ob izhodu pokukajte desno od glavnih vrat in me obiščite.

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!