Na vsebino

Jazz Club z grajsko dušo

Dobra glasba v živo je že sama po sebi razkošno doživetje. A ko se sproščeno druženje glasbenih sladokuscev dogaja v edinstvenem okolju Skalne dvorane, je vsak koncert znova nepozabna izkušnja. Morda tudi zato, ker ste na našem griču bližje zvezdam in je pogled na nočno Ljubljano krasen zaključek večera.

Petkovi večeri v dobri družbi

Na gradove so v preteklosti vabili samo najboljše in pri izboru nastopajočih imamo enak kriterij še danes. Tuji in domači glasbeni umetniki prihajajo na naš oder že nekaj let in vsak na svoj način pričara čudovit večer, poln emocij in energij žlahtne glasbe. Široka paleta nastopajočih ustvarja na področju jazza ali jazzu sorodnih ritmov in zvrsti, kot so blues, rock, latin, funk in soul. Klubsko vzdušje Skalne dvorane in izbran izbor pijač so še dodatni razlogi, da so naši petkovi večeri nekaj posebnega za različne generacije. Nekateri se pripeljejo samo na koncert, marsikdo pa združi glasbene užitke z dobro večerjo pred obiskom kluba.

Femi Temowo ob igranju kitare v Jazz Clubu Ljubljanski grad. Foto: Miha Mally

Spored koncertov

Glasba

Jazz Club Ljubljanski grad

od 15. sep 2023 do 26. apr 2024 , Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Več

 

Nepozabni spomini

Mnogi umetniki so z navdušenimi obiskovalci že delili svojo strast in talent. Najlepši spomini so tisti, ko so doživetja spravljena v srcu, a vseeno je včasih lepo pogledati tudi fotografije.

Informacije

Koncerti se začnejo ob 20. uri; vstop v dvorano je mogoč od 19.00 dalje. Za obisk koncerta priporočamo dostop s tirno vzpenjačo, ki je vključena v ceno vstopnice. Tirna vzpenjača na dan koncerta obratuje do 23. ure.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Kontakt

Info center

01 306 42 93

051 381 690

info-center@ljubljanskigrad.si

ČIN-ČIN! VINOTEKA VABI!

ČIN-ČIN! VINOTEKA VABI!

Nazdravite na življenje v naši vinoteki. Tam imamo res veeelik nabor vrhunskih slovenskih vin, zato lahko pridete tudi večkrat, da bi vse poskusili. Ste bolj za belo ali rdeče?

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!