Po dolgotrajnem iskanju so organi pregona končno izsledili člane hudodelske združbe Pickpocket Swingers. Preden so jim stopili na prste, so jih več ur lovili po plesišču. Obtožbe jih bremenijo večkratnih kraj ženskih pogledov, odtujitve občutka za čas ter posedovanja večje količine ritma. Zaradi pomanjkanja dokazov so sedaj na prostosti. Viri potrjujejo, da se nameravajo zloglasni glasbeniki pojaviti na Ljubljanskem gradu. Pickpocket Swingers je slovenska zasedba šestih članov, ki je v treh letih delovanja dodobra popestrila slovensko prizorišče swinga in dixielanda.
Zasedba izvaja glasbo zgodnjih 20. let, jazzovske standarde in modernejše pesmi, ki jim je dodala svojo lastno noto vznesenosti in mladostne igrivosti. Izviren nastop poslušalca zapelje v zlato ero večno mladega swinga.

Zasedba:
Rok Nemanič – trobenta, vokal
Tomaž Zevnik – klarinet
Matija Mlakar – pozavna
Klemen Smolej – kitara
Ilj Pušnik – kontrabas
Uroš Nemanič – bobni

Glasbena zvrst: jazz/swing

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

KUPI VSTOPNICO

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Nazaj na seznam