Na vsebino
Plesni večer

Gregorjev ples - ODPOVEDANO

14. mar ob 20:00, Palacij in Stanovska dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Obiskovalce prireditev obveščamo, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa naše prireditve v zaprtih prostorih do nadaljnjega odpovedali, oziroma jih bomo poskušali nadomestiti v kasnejših terminih, o katerih bomo obveščali sproti.
PODROBNEJŠE INFORMACIJE NA TEJ POVEZAVI.

 

Ljubljanski grad je že več let znan tudi kot prizorišče, kjer je poskrbljeno za prijetna srečanja in druženje plesalcev, kot kraj, kjer vsak ljubitelj plesa najde čas za ples, ritem in pesem ter prijetno družbo.

Za glasbo s pridihom slovenskega praznika zaljubljencev, Gregorjevega, bo tudi tokrat poskrbel dj. V ospredju bo romantična glasba, ki bo dopolnila večer ljubezni in medsebojnega spoštovanja.

Ljubitelji plesa in dobre družbe, povabite svoje prijatelje, znance in družinske člane! Spomnimo se lepega običaja – slovenskega praznika zaljubljencev in vseh, ki so nam dragi.


V sodelovanju s skupino Kaval Group.

Podaljšanje:
-    Vstopni paviljon: 23.00
-    Tirna vzpenjača: 24.00

Vstopnice

Cena (vključuje vožnjo z vzpenjačo):
-    odrasli 10,00 €
-    študentje, upokojenci 8,00 €

Prodaja vstopnic: Prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

 

Odrasli 10.00 €
Študenti, upokojenci 8.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.