Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Jungle Fever feat. Maja Keuc - RAZPRODANO

21. okt ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

RAZPRODANO!

 

Jungle Fever je ekskluzivni glasbeni projekt. Skupina uveljavljenih slovenskih glasbenikov, ki najraje igrajo funk, soul, jazz ter ritem in blues, je pripravila poseben program avtorskih skladb in »groovy evergreenov« iz zakladnice tako imenovane Black American Music. Jungle Fever je tudi ameriški slengovski izraz, ki označuje medrasno ljubezensko zvezo. Spike Lee je v devetdesetih letih posnel zanimiv film s tem naslovom.

Maja Keuc Amaya je svojo glasbeno kariero začela pri sedemnajstih letih in bila takoj prepoznana za enega najbolj obetavnih glasov v Sloveniji. Leta 2011 je zastopala svojo domovino na največjem glasbenem festivalu v Evropi – Evroviziji in dosegla najboljšo slovensko uvrstitev doslej. Na konservatoriju za glasbo v Rotterdamu je leta 2016 diplomirala z odliko in nadaljevala študij na Royal Academy of Music v Stockholmu. Po izidu svojega prvega internacionalnega prvenca Fairytales je prejela povabilo založniške hiše Baggpipe, ki deluje pod mentorstvom enega najuspešnejših piscev pesmi Andersa Bagga, zaslužnega za uspešnice Jennifer Lopez, Celine Dion, Britney Spears, Backstreet Boys, Anastacia etc. Maja je zadnja leta na svojem instagram-profilu s svojimi interpretacijami znanih pesmi vzbudila pozornost pri skoraj vseh svojih idolih (to so Quincy Jones, Craig David, Jhene Aiko, H.E.R., Yebba, Anomalie, Snoh Aalegra).
Maja Keuc velja za eno najbolj cenjenih izvajalk doma, vsekakor pa je mednarodno najuspešnejša slovenska popularna pevka in skladateljica.

Zasedba:
Lovro Ravbar – saksofon
Igor Leonardi – kitara
Tadej Kampl – bas
Žiga Kožar – bobni

posebna gostja:
Maja Keuc – vokal

Glasbena zvrst: funk/soul

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.