Na vsebino
Grajsko poletje

Katalena

22. jun ob 21:00, Grajsko dvorišče, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Na Ljubljanskem gradu smo za uvod v poletje pripravili glasbena in plesna večera pod zvezdnim nebom in v ambientu Grajskega dvorišča. Začeli bomo s koncertom letošnjega nagrajenca Prešernovega sklada Boštjana Gombača, ki bo s svežo zasedbo Gombač & Kradljivci časa premierno predstavil svoj avtorski prvenec. V poletnem razpoloženju bo dan pozneje z velikim koncertom nadaljevala priljubljena zasedba Katalena, katere član je tudi Boštjan Gombač.

Sledila bosta plesna večera; na prvem boste ob spremljavi zasedbe Cubismo zaplesali v latino ritmih salse, rumbe, čačačaja … Glasbeni gost drugega plesnega večera pa bo Davor Radolfi.

Grajske poletne noči med 21. in 24. junijem 2017

 

Katalena

22. junija 2017 bo skupina Katalena stara skoraj šestnajst let. Do njenega rojstnega dne bo manjkal le še en teden. Koncert na Ljubljanskem gradu sicer ne bo praznovanje obletnice – teh se bojda ne sme praznovati vnaprej –, bo pa lepa priložnost za vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost ustvarjanja skupine, ki so ji grajska dvorišča ena ljubših prizorišč. Program koncerta bo pregled vseh šestih že izdanih albumov in plaha napoved prihajajočega; predvsem pa bo to večer prijetnega glasbenega druženja na slikoviti lokaciji in katalenska napoved dolgega poletja.

 

Cena vstopnice: 12 EUR, 10 EUR*

Cena vstopnice za oba koncerta skupaj: 20 EUR, 18 EUR*

V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …). 

Vstopnice

Odrasli 12.00 €
Dijaki, študenti, upokojenci 10.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.