Na vsebino

Plesna večera pod zvezdami prihodnji konec tedna na Ljubljanskem gradu

08. junij 2016

Najlepše je zaplesati na prostem, pod zvezdnim nebom, zato se junija plesni večeri na Ljubljanskem gradu iz dvoran selijo na Grajsko dvorišče.

sporocilozajavnost

Letos smo pripravili kar dva plesna večera pod zvezdami; prvi, petkov večer (17. junija 2016), bo namenjen vsem ljubiteljem latina in ritmov salse, bachate, rumbe, čačačaja, kizombe … Za plesno glasbo bodo poskrbeli najboljši slovenski salsa DJ-ji, plesni večer pripravljamo v sodelovanju s plesnimi šolami: Salsateca Dance School Ljubljana, Cubana Ljubljana, Športno-plesni center Buba in Dancefloor.

V soboto, 18. junija 2016, boste ob soju zvezd družabne plese zaplesali tudi na glasbo v živo, za katero bo poskrbel glasbeni gost Tomo Jurak. Ob glasbi v živo pa bo plesno glasbo na tematiko večera izbiral in predvajal tudi DJ Aleš. Gosta večera bosta plesni par: Anja Pritekelj in Jure Bergant.

Plesna večera se bosta pričela ob 21. uri. Cena vstopnice za prvi, salsa večer je 6 EUR, za drugi večer 12 EUR, za oba večera skupaj pa 16 EUR. V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.