Na vsebino

Februarski programi za otroke na Ljubljanskem gradu

06. januar 2017

V mesecu februarju nadaljujemo s sklopom pravljično-ustvarjalnih delavnic z naslovom Skozi pravljični grad, na katerih škrat Hermi s svojimi prijatelji raziskuje grajsko zgodovino, pri tem pa se zabava in tudi ustvarja.

600px130622 druzenje z lutko 25NadaZgank

Februarsko srečanje Marcus očara Ludvika govori o škratu Ludviku, Hermijevemu najboljšemu prijatelju, ki je sanjal, da bi postal vojščak. In nekega dne se mu je nasmehnila sreča, spoznal je nekoga, ki ga je z veseljem navduševal s svojimi zgodbami. Vabljeni v našo družbo vsako drugo nedeljo v mesecu; tokrat 12. februarja ob 11. uri v Stanovsko dvorano.

Februarja pa je tudi čas za zimske počitnice in na Ljubljanskem gradu smo pripravili zimsko počitniško varstvo z naslovom Življenje na srednjeveškem gradu. V celotedenskem počitniškem varstvu bomo s pomočjo zabavnih izzivov in zanimivih nalog spoznavali številne srednjeveške zgodbe, ki se skrivajo za mogočnimi grajskimi zidovi. In kdo ve, morda na tem razburljivem potovanju skozi čas srečamo še katerega od grajskih prebivalcev?!

Zimske počitniške delavnice bodo potekale med 27. 2. in 3. 3. 2017, vsak dan med 7. 30 in 16.30. Namenjene otrokom od 6. do 12. leta starosti, lahko se odločite za celotedenski program ali izberete posamezni dan. Več informacij: www.ljubljanskigrad.si