Na vsebino

Festival Godibodi prihodnji teden tudi v živo v Hribarjevi dvorani

19. maj 2021

Ker smo vsi skupaj že zelo pogrešali koncertne dogodke v živo, vam z velikim veseljem sporočamo, da bomo na podlagi sprostitvenih ukrepov letošnji festival Godibodi lahko izvedli tudi ob navzočnosti obiskovalcev. Seveda v omejenem številu, zato pohitite z nakupom vstopnic.

Logotip festivala Godibodi

Med 26. in 29. majem se nam obeta štirinajsta izvedba festivala Godibodi 2021. Festival sodobne avtorske in etno glasbe, ki je sopomenka za kakovostno glasbo, tudi letos odpira prostor sveži in še ne uveljavljeni slovenski glasbi. Umetniški vodja festivala Janez Dovč je za Godibodi 2021 pripravil koncerte zasedb: Blaž Mencinger, Eva Hren & Goran Rukavina kvintet – otvoritveni večer festivala 26. maja, Samo in Barbara Vovk (festivalska produkcija), Robert Petan (promocija albuma) – 27. maja, Marko Banda (promocija albuma), Vruja (promocija albuma) – 28. maja, Metod Banko (festivalska produkcija) in Tomaž Hostnik & Nerodnozabavni ansambel – 29. maja. V štirih festivalskih dneh bosta vsak večer na sporedu dva koncerta v živo. Zaradi zmanjšane kapacitete Hribarjeve dvorane pa bo koncertnim večerom z našega odra mogoče prisluhniti tudi v neposrednem spletnem prenosu na Tretjem odru.

V skladu z vladnim odlokom se kulturnih prireditev lahko udeležijo zgolj osebe, ki imajo dokazilo o negativnem rezultatu testa, prebolelosti ali cepljenju. Natančne pogoje najdete na tej povezavi.
 


Natančnejše podatke o posameznem koncertnem večeru, kakor tudi informacije o vstopnicah najdete na zgornjih povezavah. V kolikor potrebujete še kaj dodatno, smo vam na voljo.


Sponzorja festivala in medijski sponzor:

Logotipi mailchimp

 

Dodatne informacije: Janja Rozman, vodja odnosov z javnostmi, Ljubljanski grad, tel.: 01/306 42 15, e-pošta: janja.rozman@ljubljanskigrad.si