Na vsebino

Tudi na Ljubljanski grad prihajajo Bobri

13. januar 2016

Med 23. januarjem in 8. februarjem bo potekal že 8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Za dogodke na Ljubljanskem gradu je še nekaj prostih mest.

Ljubljana se v letu 2016 ponaša z nazivom zelena prestolnica Evrope. Mozaiku dogodkov v okviru tega naziva se bo pridružil tudi 8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

Tudi na Ljubljanskem gradu se vsako leto znova pridružimo Bobrom in tako soustvarjamo bogat festivalski program. Tokrat se otroci lahko odpravijo na dva raziskovalna vodena ogleda: 28. januarja ob 16. uri bo na sporedu Pobeg viteza Erazma, 4. februarja ob 17. uri pa Lutkovne zavozlanke. Lahko se udeležijo tudi ustvarjalne delavnice Zmaj z Ljubljanskega gradu, ki bo na sporedu 1. februarja ob 16. uri. Za vse tri programe je še nekaj prostih mest; do zapolnitve sprejemamo najave po telefonu: 01/306 42 38 ali prek e-naslova: marko.brunskole@ljubljanskigrad.si

Za ostale programe v okviru Bobrov brezplačne vstopnice lahko prevzamete to soboto (16. januarja 2016) med 11. in 18. uro v Festivalni dvorani.

 

Celoten program festivala je podrobno predstavljen v programski knjižici in na spletni strani Bobrov.

Prirediteljica festivala je Mestna občina Ljubljana, izvršni producent pa Slovensko mladinsko gledališče.