Na vsebino

Smeha polno grajsko dvorišče s Pančem in Komedijo pod zvezdami

22. avgust 2017

Jubilejni 10. osrednji festival stand-up komedije Panč, ki se zvečer prične na Ljubljanskem gradu, prinaša 33 komikov, kar pet tematskih večerov in največji slovenski Comedy Roast Battle vseh časov.

Na idiličnem grajskem dvorišču nam vsak večer postrežejo z drugo tematiko, od Yugo mixa z izbranimi šaljivci, slovenskega večera, mednarodnega večera in večera posvečenega 10-letnici Panča, kjer se bodo ponovno zbrali pionirji, ki so stkali prvi festival Panč. Tudi letos nas torej med 22. in 26. avgustom čaka velik odmerek smeha nad Ljubljano, ki ga pripravlja agencija Kurz Rock Vibe.

Panču sledi 11. gledališki festival Komedija pod zvezdami, ki ga Gustav film vrača v čarobno okolje ljubljanskega gradu; v družbo zvezd, ki nam sijejo z neba, kot tudi tistih, ki svetijo z odra in nam pričarajo nasmeh ter nas popeljejo zadovoljne v prve jesenske dni. 27. avgusta začnemo z monokomedijo Jamski človek, tej sledita Sjajni momci (Zlati fantje) in Še vedno mame. Za zaključek pa dvojec Valič v predstavi Boksarsko srce.

Hkrati pa naše obiskovalce obveščamo, da se v trajanju festivala Panč in Komedija pod zvezdami Ljubljanski grad predčasno zapira ob 19.30 uri. Po tej uri je vstop možen samo z vstopnico za izbrani dogodek. Hvala za razumevanje.