Na vsebino

Iščemo animatorke in animatorje za rojstne dneve

21. oktober 2019

Uživaš pri delo z otroki, si zanesljiv, dinamičen in komunikativen? Nimaš težav z delom popoldne in med vikendi? Super! Potem si pravi, si prava za našo ekipo!

animatorji 1

Ljubljanski grad išče moške in ženske animatorje za izvajanje otroških tematskih rojstnodnevnih programov, o katerih si lahko več prebereš na spletni strani www.ljubljanskigrad.si. Delo je občasno in poteka ob vnaprej dogovorjenih terminih. Programi se izvajajo večinoma v slovenščini. Nudimo honorarno delo.

Prijava naj vključuje življenjepis kandidata oz. kandidatke s poudarkom na izkušnjah pri delu z otroki. V prošnji izpostavi, če imaš kakšna posebna znanja in hobije, kot so poznavanje iger, ples, igranje instrumenta, nadarjenost za gledališče, slikanje, fotografiranje, ročne spretnosti ipd. ter kakšna je tvoja vizija sodelovanja.

Prijave sprejemamo do vključno petka, 15. 11. 2019, na elektronskem naslovu dora.drnovsek@ljubljanskigrad.si

Na podlagi prejetih prijav bodo izbrani kandidati povabljeni na pogovor. Kandidati, s katerimi se bomo dogovorili za nadaljnje sodelovanje, se bodo udeležili izobraževanja in hospitacij ter opravili izpit za vodenje rojstnodnevnih programov.

Dodatne informacije: Dora Drnovšek, koordinatorka in organizatorka za muzejsko-razstavni program, tel.: 01/ 232 99 94, e-naslov: dora.drnovsek@ljubljanskigrad.si