Na vsebino

Dodatni koncert skupine Laibach in menjava vstopnic

13. avgust 2020

Skupina Laibach, ki letos praznuje 40-letnico svojega delovanja, bo jubilej počastila tudi s premiernim nastopom na Ljubljanskem gradu.

1400x780pxVizual Grad FINAL 3x2px 2

Zaradi ukrepov, povezanih s covid-19, smo bili prisiljeni zmogljivost Grajskega dvorišča zmanjšati na dovoljenih 500 obiskovalcev, stojišča pa zamenjati za sedeže. Zato je bil koncert, napovedan za petek, 11. septembra, hitro razprodan in skupaj s skupino smo se odločili, da pripravimo dodaten koncert, ki bo na sporedu dan kasneje, v soboto, 12. septembra. Vstopnice za drugi koncert bodo v prodaji z današnjim dnem.

Kupljene vstopnice za razprodani koncert 11. septembra pa je treba zamenjati za vstopnice s sedežnim redom. Imetnike vstopnic zato prosimo, da jih zamenjajo na spodnji postaji vzpenjače ali v vstopnem paviljonu na Gradu. Neposredno pred koncertom ne bo mogoče zamenjati vseh vstopnic, zato vse prijazno prosimo, da to storijo že prej.

Za vse ljubitelje skupine Laibach pa smo pripravili posebno ugodnost: ob nakupu ali menjavi vstopnice za koncert in njeni predložitvi v naši Grajski trgovini Friderik boste deležni 20-odstotnega popusta pri nakupu omejene serije priložnostnega koledarja, ki z dvanajstimi ilustracijami članov skupine, v prepletu z motivi Ljubljanskega gradu, napoveduje leto 2021.