Na vsebino

Pomembno obvestilo za obiskovalce prireditev

10. marec 2020

Obiskovalce prireditev obveščamo, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa naše prireditve oz. dogodke v zaprtih prostorih do nadaljnjega odpovedali, oziroma jih bomo poskušali nadomestiti v kasnejših terminih, o katerih bomo obveščali sproti.

1200x600pxUros Peric 25.10.2019. Foto Miha Mally hi res 1

Vračilo kupnine za odpovedane oziroma prestavljene dogodke je možno na mestu nakupa do 31. 12. 2020. Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko: 01/306 42 93 ali pišite na: info-center@ljubljanskigrad.si

Za obiskovalce gradu smo poskrbeli za preventivne ukrepe, s katerimi želimo v kar največji meri zmanjšati tveganje za prenos okužb. Poleg rednega čiščenja toaletnih in drugih prostorov, posebno pozornost namenjamo čiščenju predmetov in površin, ki se jih pogosto dotikamo kot so kljuke, pulti ipd. Obiskovalcem so na več mestih na voljo razkužila.

Prosimo, spremljajte naša obvestila na spletni strani www.ljubljanskigrad.si in na naših socialnih omrežjih Facebook (@LjubljanaCastle), Twitter (@Ljubljanskigrad) ter Instagram (@ljubljanacastle).

Hvala za razumevanje.

Še vedno velja ustrezna higiena kašlja in pogosto umivanje rok: