Na vsebino

Odpovedani dogodki v novembru

02. november 2020

Zaradi enomesečne razglasitve epidemije do vključno 20. novembra odpovedujemo kulturno-umetniške dogodke na Gradu.

Odpovedani dogodki v novembru na Ljubljanskem gradu - nastopajoči

V novembru smo na Ljubljanskem gradu predvideli raznovrstne dogodke, ki pa jih zaradi razglašene epidemije odpovedujemo, in sicer: jutri bi se moral pričeti tečaj kaligrafije v štirih delih, prav tako jutri bi bil kot spremljevalni program razstave Za devetimi gorami na programu pogovorni večer za odrasle z Anjo Štefan z naslovom Nekoč nekje … Odpadejo tudi petkovi koncertni večeri v Jazz Clubu (6., 13. in 20. 11. 2020). Friderik, grajska podgana, glavni junak nove lutkovne predstave bi moral na odru Grajskega gledališča nastopiti 7. in 14. novembra. 12. novembra odpade vodstvo po razstavi Laibach: svoboda vodi ljudstvo,  19. novembra pa še glasbeno pripovedovalska predstava za otroke Tristo zajcev.

Vračilo kupnine je mogoče na mestu nakupa do konca decembra 2020. V kolikor ste vstopnico kupili v spletni trgovini www.ljubljanskigrad.si, nam za vračilo kupnine pišite na info-center@ljubljanskigrad.si; v kolikor pa v spletni trgovini www.mojekarte.si, pa pišite na podpora@mojekarte.si. Za več informacij nas lahko pokličite na telefonsko številko: 01/306 42 93.

Upamo, da bomo kakšnega izmed dogodkov lahko nadomestili v kasnejšem terminu. Prosimo, spremljajte naše objave na socialnih medijih. Predvsem pa upamo, da se kmalu ponovno vidimo, do takrat pa ostanite zdravi.