Na vsebino

Kultura, kulinarika ali kar oboje – izkoristite BON21 na Ljubljanskem gradu

25. avgust 2021

Uporaba letošnjih turističnih bonov (BON21) je tokrat razširjena še na turistične zanimivosti, kulturo, gostinstvo … ; vse to lahko doživite tudi na Ljubljanskem gradu.

Panoramska fotografija Ljubljanskega gradu.
Foto: Miha Mally

BON21 lahko uporabite za ogled Gradu in grajskih vsebin ter posebnih doživetij in tudi za prevoz s tirno vzpenjačo. Prav tako ga lahko izkoristite za ogled katerega izmed kulturnih dogodkov v naši organizaciji. Minimalni znesek unovčenja je 20,00 EUR. Natančen postopek za uporabo bona najdete na tej povezavi.

V letu, ko Slovenija nosi naziv Evropska gastronomska regija, lahko na gradu razvajate svoje brbončice – prav tako lahko uporabite BON21. V Gostilni na Gradu lahko okusite značilne slovenske jedi v sodobni izvedbi, ki jih za vas ustvarjajo kuharski mojstri pod taktirko chefa Luka Jezerška. Najnižji znesek unovčenja je 50,00 EUR, spletni obrazec za prijavo najdete na tej povezavi.

Ponudba restavracije Strelec je kulinarično križišče med Alpami, Jadranom in Panonijo ter hkrati stičišče preteklosti s sedanjostjo. Pod vsak krožnik se podpisuje chef Igor Jagodic. BON21 je v restavraciji Strelec unovčljiv v višini 100,00 EUR, predhodne napovedi sprejemajo na naslov: strelec@kaval-group.si

Grajska vinoteka Strelec ljubitelje vin z vsega sveta vabi v svojo obokano grajsko klet in na teraso s privlačnim pogledom na mesto. Vinoteka ponuja izključno slovenska vina, ki jih odlično dopolnjuje slovenska kulinarika, za katero skrbi chef Jan Gomboc. BON21 v Grajski vinoteki lahko uporabite v minimalni višini 50,00 EUR, rezervacije pa sprejemajo na naslovu: vinotekastrelec@kaval-group.si

Dobrodošli na Ljubljanskem gradu, veseli bomo vašega obiska.