Na vsebino

Pustno-valentinov konec tedna

11. februar 2021

Dnevi, ki so pred nami, ne prinašajo le okusa po pustnih krofih in valentinovih medenjakih, pač pa tudi sončne dni, zato vas vabimo na sprehod na Grajski grič.

Slika pustnih krofov dekoriranih s sadjem

V grajskih prostorih lahko obiščete nekaj razstav, se ustavite v grajski kapeli, ogledate stalni postavitvi Kaznilnica in Grajsko orožje ali se povzpnete na Razgledni stolp.

Tudi ta konec tedna, 13. in 14. februarja, bo na Grajskem dvorišču mogoče okušati slastne pustne krofe gostinstva Jezeršek in pustne miške, ki jih za vas pripravlja Grajska vinoteka Strelec, ter na varni razdalji prevzeti kavo ali čaj.

Za nekaj razvajanja svojih najbližjih ob valentinovem poiščite simpatično darilo zanjo ali zanj med spletnimi policami na friderik.ljubljanskigrad.si

Ljubezni velja ob prazniku nazdraviti – naš predlog je: z izbranim grajskim vinom, ki je prav tako na voljo v naši spletni trgovini.  

Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila o hkratnem številu oseb v posameznem prostoru, kakor tudi vsa ostala priporočila NIJZ, ki veljajo za preprečevanje širjenja korona virusa.