Na vsebino

Friderik zmagovalec Naj spletne trgovine tekmovanja Netko 2021

02. april 2021

Po tem, ko je naša ljubka podgana Friderik, na lanskem SOF-u prejel zlato in srebrno nagrado, je zablestel še na letošnjem Netku. Prislužil si je prvo nagrado v kategoriji Naj spletna trgovina ter med vsemi projekti, ki so bili uvrščeni v finale, zmagal tudi prek Facebook glasovanja "Glas ljudstva".

Z7N 8595 edited

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte v okviru tekmovanja Netko in letošnja žirija je najvišje priznanje v kategoriji Naj spletna trgovina dodelila grajski spletni trgovini Friderik, ki jo je zasnovala agencija Innovatif.
 
Spletna trgovina je v obdobju večmesečnega zaprtja gradu, zaradi vladnih ukrepov o preprečevanju širjenja virusa Covid-19, dobrodošla dopolnitev trgovini Friderik, ki sicer domuje na Ljubljanskem gradu. Spletne police izbranih izdelkov za dom, nego & kozmetiko, oblačil & dodatkov, knjig, izbranih grajskih užitkov … so v sodobno oblikovani spletni trgovini na voljo na friderik.ljubljanskigrad.si; pot pa si utira tudi že na svetovni spletni platformi Amazon.
 
Veselite se Friderikove nagrade skupaj z nami in izkoristite Netkov 10-odstotni popust (koda: NETKO10) pri nakupu izdelkov v Friderikovi spletni trgovini med 1. in 10. aprilom 2021.

Čestitke Frideriku!