Na vsebino

Že diši po velikonočnih dobrotah

18. marec 2021

Na Ljubljanskem gradu spoštujemo tradicijo in praznike, zato smo ob bližajoči se veliki noči, pripravili poseben paket, blagoslov jedi in prenos velikonočne maše iz grajske kapele.

Fotografija velikonočnega paketa Jezeršek gostinstva
Foto: Jezeršek gostinstvo

V sodelovanju z Jezeršek gostinstvo smo pripravili poseben velikonočni paket, v katerem se skrivajo okusne domače dobrote iz kakovostnih lokalnih sestavin, ki ne smejo manjkati na velikonočni mizi – šunka v testu, hren in pirhi. Velikonočni paketi bodo v soboto, 3. aprila, v jutranjih urah blagoslovljeni in dostavljeni na vaš dom.

Na velikonočno nedeljo, 4. aprila, ob 11.00 boste iz kapelice sv. Jurija na Ljubljanskem gradu lahko spremljali neposredni prenos svete maše, ki bo potekala prek naše spletne strani, na tej povezavi. Blagoslov in sveto mašo bo vodil pater Silvo Šinkovec, župnik pri sv. Jakobu v Ljubljani.

Zaradi razmer, povezanih z epidemijo virusa covid-19, bo letošnja velika noč potekala nekoliko drugače. Upamo, da boste z velikonočnim paketom blagoslovljenih dobrot ter neposrednim prenosom maše iz lepe grajske kapele, kljub temu  doživeli vzdušje tega lepega praznika v vašem domu.
Podrobnejši opis velikonočnega paketa in naročila najdete na tej povezavi.

Želimo vam lepe velikonočne praznike.