Na vsebino

Iščemo animatorke in animatorje za rojstne dneve

05. oktober 2021

Uživaš pri delu z otroki, si zanesljiv, dinamičen in komunikativen? Nimaš težav z delom popoldne in med vikendi? Super! Potem si pravi, si prava za našo ekipo!

Animatorka na Ljubljanskem gradu.
Foto: Miha Mally

Ljubljanski grad išče moške in ženske animatorje za izvajanje otroških tematskih rojstnodnevnih programov, o katerih si lahko več prebereš na naši spletni strani. Delo je občasno in poteka ob vnaprej dogovorjenih terminih. Programi se izvajajo večinoma v slovenščini. Nudimo honorarno delo.

Prijava naj vključuje življenjepis kandidata oz. kandidatke s poudarkom na izkušnjah pri delu z otroki. V prošnji izpostavi, če imaš kakšna posebna znanja in hobije, kot so poznavanje iger, ples, igranje instrumenta, nadarjenost za gledališče, slikanje, fotografiranje, ročne spretnosti ipd. ter kakšna je tvoja vizija sodelovanja.

Prijave sprejemamo do vključno srede, 13. 10. 2021, na elektronskem naslovu anka.hancic@ljubljanskigrad.si

Na podlagi prejetih prijav bodo izbrani kandidati povabljeni na pogovor. Kandidati, s katerimi se bomo dogovorili za nadaljnje sodelovanje, se bodo udeležili izobraževanja in hospitacij ter opravili izpit za vodenje rojstnodnevnih programov.

Dodatne informacije: Anka Hančič, koordinatorka in organizatorka za muzejsko-razstavni program, e-naslov: anka.hancic@ljubljanskigrad.si