Na vsebino

Zmagovalni par TV poroke na ogledu Gradu

03. marec 2014

Tamara in Klemen sta si z velikim zanimanjem ogledala lokacijo velike televizijske poroke, ki bo aprila. Bila sta radovedna, po svojem prvem obisku Ljubljanskega gradu pa tudi navdušena.

1899480 598215493599785 290734640 o


Tamara in Klemen sta si z velikim zanimanjem ogledala lokacijo velike televizijske poroke, ki bo aprila. Bila sta radovedna, po svojem prvem obisku Ljubljanskega gradu pa tudi navdušena.

Tamara Kolarič in Klemen Bračko iz Maribora sta v februarju postala tretji zmagovalni par akcije v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija. Pred televizijskimi kamerami se bosta poročila aprila na Ljubljanskem gradu. Z zanimanjem sta si prišla ogledat kraj, kjer bosta tako pomembno zaznamovala svojo skupno prihodnost, ko bosta izrekla svoj »usodni« DA. Na Ljubljanski grad sta se povzpela z vzpenjačo in se čez Grajsko dvorišče sprehodila do dvorane Palacij. Bila sta navdušena nad dvorano, v kateri se bosta poročila, kot tudi nad sosednjo Stanovsko dvorano, v kateri bosta na poročnem slavju gostila svoje svate iz štajerske prestolnice. Ogledala sta si še grajsko kapelo sv. Jurija, nazdravila na Razglednem stolpu in se nato ne prav za dolgo poslovila od Ljubljanskega gradu. Kmalu jih namreč znova gostimo - na veliki televizijski poroki.