Na vsebino

FRIDERIK in lov na zaporniško številko

Friderik je najbolj ljubka grajska podgana. Že dolga leta prebiva na Ljubljanskem gradu, zato ni čudno, da pozna vsak njegov skrit kotiček. K temu, da je tako mladosten, pripomore zagotovo tudi to, da se – ob tem, da zelo rad raziskuje grad – tudi rekreira na Grajskem griču. Ob izvajanju viteških veščin, nalog in izzivov ter igri v prijetnem grajskem gozdu se boste razgibali tudi vi.

Preživite zabaven in poučen športni dan. Izvedete ga po Friderikovih navodilih, samostojno ali v spremstvu grajskega vodnika. In kot vemo: v slogi je moč! Če boste dobro sodelovali in vam bo uspelo ugotoviti zaporniško številko Erazma Predjamskega, vas na koncu čaka še nagrada. Podajte se na nepozabno športno doživetje!

INFORMACIJE O ŠPORTNEM DNEVU

Primerno za OŠ I. triada, OŠ II. triada
Zbirno mesto Most pred glavnim vhodom. Prevzem vreče v Info centru.
Cena ŠPORTNI DAN 4,00 EUR/osebo
Cena s povratno vozovnico za vzpenjačo 5,50 EUR/osebo
Trajanje 60 do 120 minut
Opomba Naloge se izvaja samostojno pod vodstvom učiteljev; ob doplačilu pa lahko tudi z grajskim vodnikom. Izvajanje nalog in igra z rekviziti je na lastno odgovornost!
* V kolikor se odločite za izvajanje programa v spremstvu grajskega vodnika, je potrebno doplačilo v višini 30 EUR na skupino.

Veselimo se vašega klica

Za dodatne informacije, ponudbe in rezervacije nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Virtualni grad

01 232 99 94

041 732 654

virtualni-grad@ljubljanskigrad.si

ZAVIJTE ŠE V GRAJSKO TRGOVINO!

ZAVIJTE ŠE V GRAJSKO TRGOVINO!

Zakaj? Ker sem tam jaz, Friderik. In darila z mojo krasno podobo. Vem, luštkan sem, zelo sem luštkan. Ob izhodu pokukajte desno od glavnih vrat in me obiščite.

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!