Glasbene generacije popularne kulture bomo spoznavali v tretji izvedbi tridnevnega glasbenega festivala Grajska muzika, na katerem se bodo predstavile tri vsem dobro poznane in priljubljene rokovske zasedbe: Miha Guštin – Gušti z gosti, Hamo & Tribute 2 Love in Društvo mrtvih pesnikov (DMP).

Da zasedba DMP pripravlja nov album, že nekaj časa ni več skrivnost. Po skladbah Pleši z mano, Na polju zlomljenih besed, posnetih v ljubljanskem studiu Codelli, je za letos napovedala tri nove single. Pri prvem singlu z naslovom Čip (za moj utrip) gre v mnogočem za nadaljevanje prepoznavne čustvene estetike skupine in nadgradnjo zgodb uspešnic, kot sta Ti si vse in Nebo nad Berlinom. Naslednji singel bodo predstavili poleti. Avgusta se bend znova odpravlja v studio, jeseni pa bodo  predstavili nov koncertni cikel, katerega premiera bo na Ljubljanskem gradu.

DMP je predvsem živ bend, kar dokazuje na nastopih, ko se v polnem zvoku močnih skladb prepušča intimnim strahovom in strastem, ki jih s publiko deli že 25 let.

 

Cena vstopnic za posamezni koncert: 15 EUR, 12 EUR*

Cena vstopnice za tri večere: 32 EUR, 26 EUR*

* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

V ceni vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

 

Pokrovitelj:

Logo-Licer-solutions.jpg

Nazaj na seznam