Kantavtor Boštjan Narat je doslej podpisal dva solo albuma: »Strah je odveč« ter »Konec sveta vedno pride nenapovedano«. V zadnjih letih se je posvečal delu v skupini Katalena, sodelovanju z Neco Falk, pisanju esejev in kolumn ter vodenju oddaje Panoptikum na RTV Slovenija, hkrati pa so ves čas – počasi in neobvezujoče – nastajale nove skladbe.
Koncert na Ljubljanskem gradu bo posvečen predstavitvi novega gradiva ter pogledu v preteklost. Predvsem pa se bo Narat predstavil v novi zvočni podobi; dobršen del koncerta bo namreč oder delil s kolegoma Blažem Celarcem, bobnarjem, s katerim je sodeloval že na svoji drugi plošči, ter jazzovskim saksofonistom Cenetom Resnikom, ki se v njegovi kantavtorski zgodbi pojavlja prvič. Nove in že znane pesmi, nov zvok in že slišane zvočne krajine … Za Boštjana Narata kot avtorskega ustvarjalca pa še vedno velja: Strah je odveč, ker konec sveta vedno pride nenapovedano.

Zasedba:
Boštjan Narat – vokal, kitara
Blaž Celarec – bobni
Cene Resnik – saksofon

 

Cena vstopnice za posamezni koncert: 17 EUR, 13 EUR*
Cena vstopnice za celotni cikel: 54 EUR, 41 EUR*

V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.
* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

 

Nazaj na seznam