Tudi letos se na Ljubljanski grad vrača tradicionalni festival Komedija pod zvezdami. V čudovitem ambientu grajskega dvorišča bo festival otvorila komedija Kuzman Profesor mlajši z jubilejno 100. ponovitvijo, sledijo Đurologija s karizmatičnim Brankom Đurićem Đurom, Predstava za vsako priložnost z Ladom Bizovičarjem in Tako ti je, mala s Tanjo Ribič. V primeru, da zvezde ne bodo naklonjene izvedbi na prostem, bodo predstave odigrane na odru Festivalne dvorane.

PROGRAM

sreda, 28. 8., ob 20.30 - PROFESOR KUZMAN MLAJŠI
četrtek, 29. 8., ob 20.30 - ĐUROLOGIJA - PRESTAVLJENO V FESTIVALNO DVORANO!
petek 30. 8., ob 20.30 - PREDSTAVA ZA VSAKO PRILOŽNOST
sobota, 31. 8., ob 20.30 - TAKO TI JE, MALA

Podrobneje o festivalu in ceni vstopnic na spletni strani organizatorja.

Predprodaja in prodaja vstopnic: www.mojekarte.si in www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim.si (Pri nakupu vstopnic v sistemu Eventim se kupcu dodatno zaračuna 1,5 EUR (22% DDV vključen) za stroške obdelave nakupa (order fee) na celotni nakup, ne glede na število kupljenih vstopnic.) Nakup vstopnic za predstave je možen tudi na vseh prodajnih mestih na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače.

UGODNOST ZA IMETNIKE SPAR PLUS KARTICE: 15 % popust na vse predstave festivala Komedija pod zvezdami samo v PREDPRODAJI.

 

Za obisk dogodka priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

Nazaj na seznam