Punčko iz cunj poznajo vse kulture sveta. Marsikomu je v otroštvu delala družbo, v UNICEF-ovem projektu pa predstavlja otroka iz države v razvoju, ki ga je treba cepiti in potrebuje našo pomoč.

V Peterokotnem stolpu smo v sodelovanju z UNICEF-om Slovenija pripravili dobrodelno razstavo, na kateri lahko posameznik punčko posvoji, kar pomeni, da jo lahko odnese domov ali podari svojim bližjim. Z donacijo v višini 20 evrov bo UNICEF zagotovil cepljenje enega otroka proti šestim nalezljivim otroškim boleznim. Posameznik punčki tako zagotovi nov dom, otroku iz države v razvoju pa priložnost za zdravo življenje. Zato je vodilo projekta Posvoji punčko in reši otroka.

Odprtje dobrodelne razstave pisanih punčk bo v četrtek, 6. decembra, ob 18. uri. Prijetno druženje v decembrskem razpoloženju bo popestril nastop dua Spopad harmonik, v katerem Miha Debevec in Dejan Kušer z občuteno interpretacijo in virtuoznim obvladovanjem glasbila demonstrirata svoj prepoznaven glasbeni izraz. Pokazala nam bosta, da so glasbene možnosti za kombinacijo diatonične in klasične harmonike tako rekoč neomejene. Vabljeni, da se nam pridružite!

S projektom Punčka iz cunj je UNICEF Slovenija v preteklih letih rešil že več kot 18.500 otroških življenj.

V sodelovanju z:

Logo-UNICEF-za-vsakega-otroka.JPG

Logo-Puncke-iz-cunj.JPG


Za obisk razstave priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

Nazaj na seznam