Snovanje se je seveda začelo pri kulinariki, kjer je podal svojo roko in znanje dr. Janez Bogataj in gospa Jožica Drobnič, vse skupaj pa je strokovno zaokrožil in se pod vsakim krožnikom podpisal, vodja kuhinje »chef« Strelec, gospod Igor Jagodic.

Ponudba restavracije Strelec je kulinarično križišče med Alpami, Jadranom in Panonijo in hkrati kot presek preteklosti s sedanjostjo. Namen, želja in vizija je obuditi kulinariko naših prednikov in spet oživiti prostor in nekako preplesti to kulinariko iz preteklosti z gurmanskimi presežki v sedanjost, ponuditi domačim in tujim gostom ščepec grajskih jedi, vonj starih časov ter zbuditi nostalgijo po srednjeveški kulinariki, vse to na sodoben, a hkrati brezčasen način. Tako v pripravi kot videzu ter načinu ponudbe in strežbe.

Odpiralni čas

ponedeljek–sobota 12.00–22.00
nedelje in prazniki zaprto